Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Alles is uitgekomen van wat hij in het begin heeft gezegd”

”Alles is uitgekomen van wat hij in het begin heeft gezegd”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ín De Klank Van, de nieuwe podcast van Feyenoord, is John de Wolf de eerste gast. De assistent-trainer gaat in op de tijd dat hij samen met Arne Slot bij Feyenoord werkte.

De Wolf is niets dan lovend over Slot. “Op dag één kwam hij binnen met een presentatie, zijn verhaal hoe hij wilde voetballen en hoe hij zich als mens voordeed. Toen dacht ik wel: ‘We hebben wel iets bijzonders’.” Slot keek volgens De Wolf ook naar andere teams. “Hij begon over Manchester City en Brighton, maar ook zijn manier van spelen. Hij zou daar elke dag mee bezig gaan op de training. Alles is uitgekomen van wat hij in het begin heeft gezegd.”

Ook bij de huidige assistent-trainer begon het te kriebelen. “Ik zei dan: ‘Je maakt bij mij wat los, was ik nou maar weer voetballer’. Het motiveerde me niet, maar ik kreeg wel weer zin om te voetballen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws