Home Laatste Feyenoord Nieuws Ajax-fans niet blij na pijnlijk tv moment: ‘Haha, Ajax is slecht, grappig’

Ajax-fans niet blij na pijnlijk tv moment: ‘Haha, Ajax is slecht, grappig’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De uitzending van het Jeugdjournaal van maandagavond zorgde voor nogal wat commotie, vooral onder Ajax-fans. Het programma bevatte een item over de promotie van NAC, wat resulteerde in boze reacties van Ajax-supporters.

Het fragment liet zien dat NAC gepromoveerd is naar de Eredivisie en waarom de fans in Breda zo enthousiast zijn. Ze zijn blij omdat NAC volgend seizoen weer tegen ’topclubs’ mag spelen. “De Eredivisie is het hoogste niveau in Nederland, dus ze zullen tegen de beste teams van het land spelen, zoals PSV, Feyenoord en FC Twente.”

Onder Ajax- fans heerst vooral veel verontwaardiging over het item. “Haha, Ajax is slecht, grappig. Het Nederlandse voetbal zou niet eens relevant zijn zonder Ajax”, aldus een Ajax-fan op X. Onder de andere ploegen heerst hilariteit over het item: “Dit is schitterend.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws