Home Laatste Feyenoord Nieuws AC Milan wil werk maken van Gimenez, vraagprijs Feyenoord 50 miljoen

AC Milan wil werk maken van Gimenez, vraagprijs Feyenoord 50 miljoen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez blijft interesse wekken bij diverse Europese topclubs, vooral in Milaan. Italiaanse media, waaronder Corriere dello Sport, weten het zeker: De Mexicaan is onderweg. De Rotterdammers vragen echter een flinke som geld, namelijk vijftig miljoen euro.

De nood in Milaan is hoog nu Olivier Giroud is vertrokken. Gesprekken tussen het kamp van Gimenez en AC Milan hebben al plaatsgevonden, maar de vraagprijs blijft een struikelblok. De spits heeft nog een contract bij Feyenoord tot 2027 en de clubleiding wil het maximale bedrag ontvangen.

Hoewel AC Milan momenteel het bedrag van vijftig miljoen euro als te hoog ziet, blijft Gimenez een waardevolle speler met een marktwaarde van ongeveer veertig miljoen euro volgens Transfermarkt.com.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws