Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord O21 kroont zich tot voorjaarskampioen

Feyenoord O21 kroont zich tot voorjaarskampioen

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Na de bekerwinst van vorig weekend heeft Feyenoord O21 zaterdagmiddag ook het voorjaarskampioenschap in de wacht gesleept. De beloftenploeg won het laatste duel in de competitie met 5-0 van SC Cambuur. Nesto Groen (2x), Joep Van der Sluijs (2x) en Sem Valk scoorden.

Met drie goals in de eerste 45 minuten maakte Feyenoord O21 direct duidelijk dat het de titel hoe dan ook wilde pakken. Groen was al snel verantwoordelijk voor de verdiende openingstreffer, nadat Rust uitstekend overzicht hield. Niet veel later verdubbelde Van der Sluijs de voorsprong met prachtig schot. Hij kreeg de bal op de rand van het zestienmetergebied van Rais en krulde vervolgens feilloos binnen. Vlak voor rust was Van der Sluijs wederom trefzeker, waarmee hij de ruststand bepaalde.

Na rust denderde de beloftenploeg door. Groen maakte al vroeg zijn tweede na goed afjagen van Slory en aanvoerder Valk maakte de laatste van de wedstrijd, wat voor hem juist zijn eerste treffer van het seizoen was.

Voorjaarskampioen Feyenoord O21 kan volgende week ook landskampioen worden. De ploeg neemt het zaterdag 8 juni op tegen najaarskampioen FC Twente/Heracles Academie O21. Deze ‘finale’ wordt gespeeld op Varkenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws