Home Laatste Feyenoord Nieuws Contract Torny verlengd tot medio 2025; Tjaden nieuwe assistent

Contract Torny verlengd tot medio 2025; Tjaden nieuwe assistent

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Jessica Torny is ook het komend seizoen de hoofdtrainer van Feyenoord Vrouwen 1. De club en de 43-jarige trainer zijn het eens geworden over een contractverlenging voor de duur van een seizoen. Torny ligt daardoor tot medio 2025 vast bij Feyenoord.

Torny, nu anderhalf jaar werkzaam bij Feyenoord, is blij dat ze ook na de zomerstop de hoofdcoach van Feyenoord Vrouwen 1 zal blijven. ‘Na een lastig eerste jaar waarin de resultaten helaas achterbleven ben ik blij dat we sinds de winterstop eindelijk hebben kunnen laten zien waartoe we in staat zijn. Deze goede lijn willen we het nieuwe seizoen graag een positief vervolg geven en ik kijk dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.’

Tjaden toegevoegd als assistent-trainer

Bij de start van het seizoen 2024-2025 zullen er enkele wijzigingen in de staf worden doorgevoerd. Zo heeft de club met Max Tjaden een nieuwe assistent-trainer in huis gehaald. Tjaden was de afgelopen vijftien jaar in verschillende functies werkzaam binnen de KNVB. De 52-jarige Hagenaar volgt Sandra van Tol op die de overstap naar ADO Den Haag maakt. Daarnaast zal de rol van teammanager worden overgenomen door Mandy van der Vorm. De 31-jarige Barendrechtse is reeds met een deel van haar werkzaamheden begonnen.

Marc Pieters (assistent-trainer), Arjan van der Kaaij (keeperstrainer), Patty Damsma (spelersbegeleider) en Marjolein Kusters (fysiotherapeut) waren afgelopen seizoen al werkzaam op Varkenoord en blijven dit ook aankomende seizoen in deze rol voortzetten. Op een later moment zal er nog een performance coach en fysiotherapeut aan de begeleidingsstaf worden toegevoegd.

Staf Feyenoord Vrouwen 1 seizoen 2024-2025

  • Hoofdtrainer: Jessica Torny
  • Assistent-trainer: Marc Pieters
  • Assistent-trainer: Max Tjaden
  • Keeperstrainer: Arjan van der Kaaij
  • Fysiotherapeut: Marjolein Kusters
  • Teammanager: Mandy van der Vorm
  • Spelersbegeleider: Patty Damsma

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws