Home Laatste Feyenoord Nieuws Zaakwaarnemer: ‘Het is Newcastle dat beslist waar Minteh speelt’

Zaakwaarnemer: ‘Het is Newcastle dat beslist waar Minteh speelt’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De toekomst van Yankuba Minteh blijft in het ongewisse. De zaakwaarnemer van de buitenspeler is duidelijk over de stappen die genomen worden bij een eventueel vertrek van de aanvaller bij Newcastle. Ook een langer verblijf is nog mogelijk.

‘Het is aan Newcastle en de manager om te beslissen of hij goed genoeg is of niet,’ vertelt zaakwaarnemer Bojang tegenover Chroniclelive. ‘Als hij naar Newcastle gaat, zal hij zijn best doen. Als hij ergens op huurbasis naartoe gaat, zal hij ook zijn best doen. Hij wil gewoon aan het eind van de dag voetballen.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws