Home Laatste Feyenoord Nieuws Bert van Marwijk in Raad van Commissarissen MVV

Bert van Marwijk in Raad van Commissarissen MVV

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De Raad van Commissarissen (RvC) van MVV Maastricht wordt uitgebreid met drie nieuwe commissarissen. Twee commissarissen worden op nieuwe posities benoemd en één commissaris zal de rol van Ernie Brandts overnemen die sinds 1 november 2022 de portefeuille voetbaltechnische zaken voor zijn rekening heeft genomen.

Met de uitbreiding en vernieuwing geeft MVV Maastricht verdere invulling aan het voornemen tot bestuurlijke vernieuwing, nadat eerder eveneens het bestuur van de Stichting MVV Maastricht 2018 werd vernieuwd.

De nieuwe RvC zal wederom geleid worden door Onno Hoes (interim voorzitter). De overige leden bestaan uit Scott Sonju, Bert van Marwijk ( voetbal-technische zaken), Dion Lamkin RC (RvC lid portefeuille finance) en Brad Jongen (RvC lid, algemene zaken / vastgoed).

De RvC is hiermee weer op volle sterkte en beschikt daarnaast over de juiste expertise om MVV Maastricht te begeleiden in de complexe transitie waar de club zich momenteel bevindt.

Onno Hoes: “Allereerst wil ik graag Ernie Brandts bedanken voor zijn inspanningen de afgelopen jaren. Ernie is als vaste steunpilaar voor de voetbal technische zaken van grote waarde geweest voor de RvC van MVV Maastricht. Daarnaast ben ik uitermate verheugd met de komst van de nieuwe leden. Ieder lid brengt deskundigheid en expertise mee die MVV nodig heeft om de stap te zetten naar een gezonde club met een groot maatschappelijk draagvlak. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking met het nieuwe team.”

Bron: MVV

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws