Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord legt Hakeem Agboluaje vast

Feyenoord legt Hakeem Agboluaje vast

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Hakeem Agboluaje heeft onlangs zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 16-jarige speler van Feyenoord Academy zette in De Kuip een handtekening onder een driejarig contract en ligt daardoor tot medio 2027 vast in Rotterdam.

Veel familieleden en vrienden waren getuige van de ondertekening van Agboluaje. ‘Ik ben ontzettend trots dat iedereen aanwezig kon zijn,’ zegt Agboluaje. ‘Mijn familie en vrienden zijn namelijk erg belangrijk en dierbaar voor mij. Mijn doel bij Feyenoord is om het komende seizoen veel minuten in Onder 19 te maken én te spelen in de Youth League. Ook hoop ik ooit in het Feyenoord-shirt te mogen debuteren in De Kuip.’

Agboluaje, die sinds zijn twaalfde jaar bij Feyenoord Academy actief is, begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van Alphia uit Alphen aan den Rijn. In de zomer van 2020 maakte hij de overstap vanuit de jeugdopleiding van Alphense Boys naar Feyenoord. Het nog lopende seizoen is Agboluaje de aanvoerder van Feyenoord Onder 17, dat volgende week speelt voor het kampioenschap van Nederland tegen de leeftijdsgenoten van PSV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws