Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Dijk kijkt vooruit naar samenwerking met Slot: ‘Ik zal er voor hem zijn, wat hij ook nodig heeft’

Van Dijk kijkt vooruit naar samenwerking met Slot: ‘Ik zal er voor hem zijn, wat hij ook nodig heeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanaf 1 juni aanstaande is Arne Slot trainer van Liverpool. Virgil van Dijk blikt tegenover The Athletic alvast vooruit op de komst van zijn oud-ploeggenoot.

“Ik kijk nu alweer uit naar het volgende seizoen, om heel eerlijk te zijn. Verandering kan eng zijn, omdat je niet altijd weet wat er gaat gebeuren, maar het enige wat je kan doen is de club vertrouwen. Ik ben heel benieuwd en heb erg veel vragen. De Premier League en Liverpool is natuurlijk een heel ander niveau, maar we zijn hier voor Slot. Ik zal er voor hem zijn, wat hij ook nodig heeft.”

Van Dijk gaat verder. “Het gaat erom dat we onze koppen bij elkaar steken, en dat we hem een kans geven zodat hij en de andere mensen die naar de club komen kunnen laten zien waartoe ze in staat zijn. Iedereen weet dat onze verwachtingen gigantisch zijn, en het gaat erom dat je dat in de juiste banen kan leiden en dat je het maximale uit de spelers kan halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws