Home Laatste Feyenoord Nieuws Tidjany Touré definitief naar Gil Vicente

Tidjany Touré definitief naar Gil Vicente

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Tidjany Touré gaat deze zomer definitief de overstap maken naar Gil Vicente. De 21-jarige Franse aanvaller kwam dit seizoen al op huurbasis uit voor de club uit de Primeira Liga, de hoogste divisie in Portugal, en had in De Kuip nog een contract tot medio 2025.

Touré werd medio 2022 overgenomen van Paris Saint-Germain en begon bij Feyenoord aanvankelijk in het Onder 21-team. In de winterstop van dat seizoen werd de Fransman verhuurd aan FC Dordrecht, waar hij een uitstekende indruk achterliet. Ook zijn huidige verhuurperiode bij Gil Vicente werd een succes waardoor hij nu definitief naar Portugal zal vertrekken.

Feyenoord wenst Touré veel succes toe in zijn verdere voetbalcarrière.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert