Home Laatste Feyenoord Nieuws Diego Biseswar blikt terug: ‘Coaches bij Feyenoord wilden niet beter worden’

Diego Biseswar blikt terug: ‘Coaches bij Feyenoord wilden niet beter worden’

door FR010 Redactie
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Diego Biseswar speelde drie jaar in de Feyenoord-selectie. In de Dave & Drenthe-podcast blikt Biseswar terug op zijn tijd bij Feyenoord.

‘Voor mijn gevoel verdiende ik het om meer te spelen, maar coaches maken keuzes. Ik vond de coaches die we bij Feyenoord hebben gehad redelijke coaches, maar niet in de zin dat ze beter wilde worden. Ik had het gevoel dat ze Feyenoord zagen als hun eindplafond. Dat was natuurlijk jammer. Ik heb eigenlijk alle coaches wel meegemaakt. En voor mijn gevoel had ik met Verbeek en Koeman had ik wel een klik. Die dachten wel anders dan de andere coaches.’

Reageer op dit artikel

1 reacties

Maarten 26 mei 2024 - 18:41

Denk dat hij zelf niet zo goed was

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws