Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Valt daar voor Slot echt nog wel wat te halen’

‘Valt daar voor Slot echt nog wel wat te halen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is vanaf volgend seizoen trainer van Liverpool. Robert Maaskant heeft bij FC Rijnmond nog wel een advies voor de oefenmeester.

“Het geraamte staat, qua talent zit er enorm veel aan te komen qua potentieel goede spelers. Ik heb een aantal wedstrijden van Liverpool gevolgd en ben dan toch wel benieuwd naar de intensiteit die ze brengen, wat Slot bij Feyenoord gebracht heeft. Dat is perfect voor elkaar. Meer dan Vollgasfussball dan onder Klopp kan je eigenlijk niet wensen. Maar voetballend gezien in de ruimtes die je krijgt in de Premier League, valt daar voor Slot echt nog wel wat te halen. Er valt winst te halen op voetbalgebied. Het is nu vaak een Salah die bepalend is in de eindfase, maar er zit veel meer in op voetbalgebied. Daar ben ik benieuwd naar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws