Home Laatste Feyenoord Nieuws Pusic over interesse Feyenoord: ‘Normaal gesproken zit ik nog twee jaar hier’

Pusic over interesse Feyenoord: ‘Normaal gesproken zit ik nog twee jaar hier’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marino Pusic is een van de namen die veelvuldig voorbij komt als het gaat om de opvolging van Arne Slot. De oefenmeester gaat in gesprek met het Algemeen Dagblad in op de vermeende interesse van Feyenoord.

“Werkelijk niemand heeft me geadviseerd om naar Oekraïne te gaan. Mijn vrouw niet, mijn kinderen niet, niemand. Maar ik ben een gevoelsmens en zag dit als een enorme uitdaging. Daarom ben ik gegaan. Mijn eerste wedstrijd was in de Champions League, uit tegen Barcelona. Ik had maar anderhalve dag de tijd om de ploeg voor te bereiden en heb veel gesprekken gevoerd. Twee weken later wonnen we in Hamburg, waar we de Europese thuiswedstrijden speelden, met 1-0 van Barcelona. Dat was een wereldwedstrijd en voor mij het begin van een heel mooie periode. Het is een fantastisch seizoen geweest.”

Pusic heeft in Oekraïne nog een contract voor twee jaar. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Ja, ik weet dat mijn naam ook bij Feyenoord rondzingt. Dat is mooi om te horen en je weet dat in de voetballerij niets onmogelijk is. Maar normaal gesproken zit ik nog twee jaar hier. Als Real Madrid volgende week zaterdag de Champions League wint tegen Borussia Dortmund, dan zijn wij rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi voor komend seizoen. Dat zou ook weer geweldig mooi zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws