Home Laatste Feyenoord Nieuws VI: ‘Feyenoord heeft de beste papieren voor Hutchinson’

VI: ‘Feyenoord heeft de beste papieren voor Hutchinson’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voetbal International meldt dat Omari Hutchinson in de belangstelling staat van zowel Feyenoord als Ajax. Op dit moment lijken de Rotterdammers de beste kansen te hebben om de twintigjarige rechtsbuiten van Chelsea FC binnen te halen. Hutchinson heeft een contract tot medio 2025 bij de Engelse club en werd dit seizoen uitgeleend aan Ipswich Town. Hij speelde 44 wedstrijden in de Championship, waarbij hij tien keer scoorde en zes assists gaf, wat bijdroeg aan de promotie naar de Premier League.

Met een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro en zowel de Engelse als Jamaicaanse nationaliteit, lijkt Hutchinson een veelbelovende speler te zijn. Naast zijn optredens in de Championship, speelde hij ook in de FA Cup en de League Cup.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert