Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez raadt Feyenoord sterk af voor Pusic te kiezen: ‘Niet als ik de verhalen van hem als hoofdtrainer bij FC Twente hoor’

Perez raadt Feyenoord sterk af voor Pusic te kiezen: ‘Niet als ik de verhalen van hem als hoofdtrainer bij FC Twente hoor’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens de laatste berichtgeving is Marino Pusic een van de namen die veelvuldig voorbij komt in het Maasgebouw. Toch denkt Kenneth Perez dat de Rotterdamse clubleiding er goed aan doet om niet voor Pusic te kiezen.

De oefenmeester staat, na lange tijd assistent te zijn geweest, nu zelf weer voor de groep in Oekraïne. Perez raadt Feyenoord af om voor Pusic te kiezen. “Niet als ik de verhalen van hem als hoofdtrainer bij FC Twente hoor”, aldus de analist.

De oefenmeester stond aan het roer bij FC Twente en promoveerde naar de Eredivisie, maar volgens Tijmen Wissing komen die credits niet op naam van Pusic. “Ze zeiden echt ‘kampioen ondanks Pusic, niet dankzij'”, aldus Wissing. “Hij kon de stress niet aan, als assistent was hij beter in zijn hum dan als hoofdtrainer. Hij heeft het bij Sjachtar goed gedaan, dus misschien heeft hij ervan geleerd.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Gerard 23 mei 2024 - 19:17

Laat die deense neus zich nou niet met Feyenoord bemoeien maar zich meer bij die andere club zijn nonsens verkondigen.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert