Home Laatste Feyenoord Nieuws Leegloop verwacht bij Feyenoord: ‘Met de verkeerde keuzes kunnen ze echt gewoon vierde worden’

Leegloop verwacht bij Feyenoord: ‘Met de verkeerde keuzes kunnen ze echt gewoon vierde worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Feyenoord staan veel spelers op lijstjes bij Europese topclubs en de verwachting is dan ook zeker dat een aantal sterkhouders zullen vertrekken. Toch denken Sinclair Bischop en Kenneth Perez niet dat het als een kaartenhuis in elkaar gaat storten.

“Een paar jaar geleden had dat denk ik wel het geval geweest,” zegt Bischop tegenover ESPN. “Inmiddels is er bij Feyenoord aan kennis vergaard en zijn er financieel stappen gezet. Vroeger moest Feyenoord qua aankopen in een hele andere vijver vissen. Het geraamte staat. Alleen er is wel angst dat er best wel een leegloop bij Feyenoord gaat plaatsvinden, omdat er veel spelers hebben aangegeven dat ze een stap willen maken.”

Dennis Te Kloese weet wat hem te doen staat. “Dan is het de vraag hoeveel goede spelers je overhoudt. Bij Feyenoord staat er wel een geraamte waardoor het niet als een kaartenhuis in elkaar kan vallen.”

Kenneth Perez denkt niet dat Feyenoord hetzelfde lot te wachten staat als Ajax. “Daar geloof ik niet in dat het zo ernstig kan worden, maar met de verkeerde keuzes kunnen ze echt gewoon vierde worden.” In de ogen van Perez hoeft Feyenoord zich ook geen zorgen te maken over een leegloop. “Soms is het echt goed om een paar spelers te verkopen en dat je daardoor andere smaken in de selectie krijgt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert