Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘We kunnen met trots en dankbaarheid terugkijken op de jaren dat Arne onze hoofdtrainer was’

‘We kunnen met trots en dankbaarheid terugkijken op de jaren dat Arne onze hoofdtrainer was’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren maakten Feyenoord en Liverpool officieel bekend dat Arne Slot de overstap maakt naar Engeland. Namens Feyenoord reageerde Dennis Te Kloese over het vertrek van de oefenmeester en de zoektocht naar een opvolger.

 “Als Feyenoord zijnde laat je niet graag een trainer gaan die zoveel voor de club heeft betekend als Arne. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat werken bij een club als Liverpool voor hem een bijzondere en unieke kans is. Met dat in ons achterhoofd zijn we het gesprek aangegaan, om te kijken of we er samen uit zouden komen. Dat is uiteindelijk gelukt.”

“We kunnen met trots en dankbaarheid terugkijken op de jaren dat Arne onze hoofdtrainer was. Onder zijn leiding en met een groep hele goede mensen om hem heen, hebben spelers zich uitstekend ontwikkeld, is het publiek vermaakt met mooi voetbal en – zeker niet onbelangrijk – zijn prachtige resultaten behaald. Arne heeft onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op Feyenoord en daarmee niet alleen aan voetbalminnend Nederland, maar ook buiten de grens laten zien waar we als club voor staan en toe in staat zijn. Liverpool krijgt er een buitengewoon vakman bij.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws