Home Laatste Feyenoord Nieuws Geïrriteerde Geertruida: ‘Ik vraag helemaal niet veel geld ‘

Geïrriteerde Geertruida: ‘Ik vraag helemaal niet veel geld ‘

door Redactie FR010.nl
0 reacties ROTTERDAM, 24-1-2024, Stadium de Kuip, Dutch TOTO KNVB Beker, 2023 / 2024, Feyenoord - PSV, Feyenoord player Lutsharel Geertruida

Het seizoen zit erop en de geruchtenmolen komt weer op gang. Lutsharel Geertruida heeft nog een contract voor een jaar en lijkt te gaan vertrekken bij Feyenoord. Ook de geruchten over een eventuele contractverlenging ontstaan in de media.

Geertruida hekelt zelf echter enkele geruchten over een contractverlenging. “Wat ik wel wil zeggen, is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet meer gesproken over contractverlenging. Dat soort dingen worden dan de media in geslingerd en dat is irritant, want het klopt niet”, zegt Geertruida tegen het AD.

Vorige zomer leek Geertruida op weg naar RB Leipzig maar klapte de transfer. Ook nu zouden de Duitsers weer in de race zijn voor de verdediger. Of de verdediger ook daadwerkelijk vertrekt valt nog te bezien. “Of dit mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord was, kan ik nog niet zeggen”, was de verdediger resoluut na het duel met Excelsior afgelopen zondag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws