Home Laatste Feyenoord Nieuws Chivas Guadalajara heeft Dennis Te Kloese op de korrel

Chivas Guadalajara heeft Dennis Te Kloese op de korrel

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dennis te Kloese wordt begeerd door Chivas Guadalajara. De algemeen directeur van Feyenoord kan mogelijk overstappen naar Mexico om daar als sportief directeur aan de slag te gaan bij de nummer zes van de Primera División. Dit laat Record weten.

Te Kloese heeft eerder al de kans gehad om terug te keren naar Mexico, maar tot nu toe heeft de 49-jarige directeur van Feyenoord die interesse van de hand gewezen om in Nederland te blijven. Hij heeft altijd genoeg uitdagingen gezien en heeft het goed naar zijn zin in De Kuip.

Het is nog niet duidelijk of Te Kloese nog steeds zo standvastig is in zijn keuze. Chivas heeft contact opgenomen om te zien of er wederzijdse interesse is. Mogelijk moet Te Kloese Fernando Hierro opvolgen, die wellicht naar Al Nassr vertrekt.

Als Chivas hier niet in slaagt, wordt Te Kloese gezien als een serieus alternatief. In het verleden heeft de Nederlandse scout en sportief directeur al eerder bij Chivas Guadalajara gewerkt. Te Kloese heeft altijd gezegd dat hij ooit terug wil keren naar Mexico, waar zijn vrouw vandaan komt. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat dit op korte termijn zal gebeuren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws