Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over Geertruida: ‘Inmiddels heeft hij die inschatting volledig waargemaakt’

Slot over Geertruida: ‘Inmiddels heeft hij die inschatting volledig waargemaakt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteren het seizoen winnend af te sluiten met een overwinning tegen Excelsior. Na afloop op de persconferentie keek Slot terug op zijn periode bij Feyenoord en sprak hij vol lof over Lutsharel Geertruida.

“Als er een speler is waar ik me hard voor heb gemaakt, terwijl op dat moment niet iedereen bij Feyenoord daar net zo enthousiast over was als ik, was het Lutsharel Geertruida”, blikte hij terug.

“Lutsharel had een aflopend contract en het was moeilijk om tot een overeenkomst te komen. We hebben toen van veel spelers afscheid genomen om maar geld te verdienen, zodat we aan zijn eisen konden voldoen. Ik zei destijds tegen Frank Arnesen: als we hem laten gaan, heb ik twee of drie extra spelers nodig. En zijn marktwaarde was toen nog niet zo hoog. Inmiddels heeft hij die inschatting volledig waargemaakt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws