Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het was een mooi afscheid voor een trainer die een grote club weer op de kaart heeft gezet’

‘Het was een mooi afscheid voor een trainer die een grote club weer op de kaart heeft gezet’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot nam gisteren afscheid van Feyenoord na drie succesvolle seizoenen. Bij Studio Voetbal kwam het afscheid van de oefenmeester ter sprake.

“Het was een mooi afscheid voor een trainer die een grote club weer op de kaart heeft gezet”, opent Ibrahim Afellay. “Hij heeft een nieuwe dimensie gegeven aan Feyenoord. Ze stonden altijd bekend om het afjagen met de fanatieke aanhang erachter, maar hij heeft daar mooi voetbal aan toegevoegd. Ik hoop dat ze met de keuze voor de nieuwe trainer daarop kunnen voortborduren.”

Jeroen Stekelenburg was van mening dat het leek alsof Slot ‘al een mensenleven trainer bij Feyenoord was’. “Ik vind het terecht dat er zo afscheid wordt genomen van hem”, gaat Theo Janssen verder. “Het was ook mooi hoe hij over de club sprak: ‘jullie’ in plaats van ‘wij’. Veel trainers en spelers nemen afscheid, praten over ‘wij’, kussen het logo, maar denken een jaar later: ‘dat is geweest’. Hij is volgens mij niet zo.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws