Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida: ‘Dat soort dingen worden dan de media in geslingerd’

Geertruida: ‘Dat soort dingen worden dan de media in geslingerd’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt erop dat Lutsharel Geertruida zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Met een contract dat doorloopt tot medio 2025, is de aankomende zomer een gunstig moment voor Feyenoord om flink te cashen bij een transfer van de verdediger. Tegenover het Algemeen Dagblad gaat de verdediger in op een eventuele transfer.

”Op de vraag of Excelsior-thuis ook mijn laatste wedstrijd was, daar kan ik gewoon nog geen duidelijk antwoord op geven”, vertelt de verdediger. ”Er valt nog weinig over te zeggen. Wat ik wel kwijt wil is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet over contractverlenging meer gesproken. Dat soort dingen worden dan de media in geslingerd en dat is irritant, want het klopt niet.”

Hij heeft een positief gevoel over het huidige seizoen. ”We hebben een mooi seizoen gehad, al blijft het jammer dat wij nooit echt om de titel hebben kunnen strijden. Met 84 punten ben je in veel seizoenen gewoon landskampioen. Na de winterstop pakten we vijf punten meer dan PSV. Maar echt spannend is het helaas nooit geworden, PSV heeft het echt heel goed gedaan.” Nu gaat de focus op het Nederlands Elftal. ”De afsluiting tegen Excelsior was mooi. Maar het gaat snel in de voetballerij, we gaan weer door.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws