Home Laatste Feyenoord Nieuws Wålemark keert vol goede moed terug bij Feyenoord: ‘Ik ga terug en doe mijn werk en best’

Wålemark keert vol goede moed terug bij Feyenoord: ‘Ik ga terug en doe mijn werk en best’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Patrik Wålemark werd dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan SC Heerenveen en zal deze zomer terugkeren naar Rotterdam. Tegenover RTV Rijnmond gaat de Zweed in op zijn terugkeer.

”Na de vakantie ga ik terug naar Rotterdam”, vertelt Wålemark. ”Daarna neem ik deel aan de voorbereiding en vanaf daar zien we het verder. Er zullen veel nieuwe gezichten zijn bij Feyenoord, we gaan het zien. Ik heb tijdens het seizoen contact gehad met Feyenoord, vooral over algemene zaken.”

”Wat mijn kansen zijn bij Feyenoord? Ik ga terug en doe mijn werk en best”, vervolgt de vleugelaanvaller. ”De tijd zal vertellen wat er gaat gebeuren. Met een nieuwe trainer zijn er ook weer nieuwe mogelijkheden. Ik werk elke dag keihard om beter te worden. Het is nu lastig te zeggen wat er precies gaat gebeuren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws