Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner over Slot: ‘Iedereen gaat hem missen’

Trauner over Slot: ‘Iedereen gaat hem missen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord sloot vandaag de laatste wedstrijd van de competitie winnend af. Na afloop verscheen Gernot Trauner voor de camera van ESPN.

De Oostenrijker maakte zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. “Het stoorde me wel, dus ik hoopte echt te scoren voor Feyenoord”, vertelt Trauner over zijn eerste goal in Rotterdamse dienst. “Nu is het eindelijk gelukt en ik ben heel blij dat ik het team hiermee kon helpen. Het was nog veel mooier om te zien hoe blij iedereen was dat ik had gescoord. Ik ben heel erg blij.”

“We begonnen wel goed en zaten goed in de wedstrijd. Daarna namen we de snelheid uit de wedstrijd en ik denk dat het Excelsior energie gaf. We maakten ook kleine fouten, maar over de hele wedstrijd waren wij het betere team. Het is verdiend dat wij gewonnen hebben.”

Na afloop kreeg Slot een prachtig afscheid. “Iedereen gaat hem missen. Wat hij de laatste drie jaar voor ons, de club en de stad heeft betekend, is geweldig. Het betekent heel veel voor Feyenoord en we hebben grote stappen gemaakt. Ik wens hem het beste. Ik zal hem herinneren als een geweldig persoon en een kenner van het voetbal. Hij heeft altijd een goede oplossing en we hebben heel veel van hem geleerd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws