Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot richt zich voor laatste keer tot supporters: ‘Ontzettend bedankt en heel veel succes’

Slot richt zich voor laatste keer tot supporters: ‘Ontzettend bedankt en heel veel succes’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot won vanmiddag zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord. Na afloop gaf de oefenmeester een speech waarin mooie woorden en dankbaarheid de boventoon voerden.

”Ik vrees dat de jongens nu denken: hij gaat weer praten, dus dat duurt een kwartiertje. Ik ga het proberen heel kort te houden,” begon Slot zijn speech. ”Ik ben ontzettend dankbaar voor de herinneringen die ik bij deze geweldige club gemaakt heb. Daarvoor moet ik echt een aantal mensen bedanken. Ten eerste mijn vrouw en mijn kinderen.”

”Daarnaast de staf die altijd wat onderbelicht blijft, maar de staf van Feyenoord is echt geweldig. Inclusief de directie, maar het meeste dank ben ik verschuldigd aan de twee andere partijen. Die mannen staan voor me: dat zijn de spelers die altijd alles gegeven hebben voor jullie club. Als laatst hebben wij en ik enorme steun gevoeld van de mensen waar ik nu naar kijk. Ontzettend bedankt en heel veel succes.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Theo Peer 19 mei 2024 - 18:56

Mijn inziens zou pusics een hele goede opvolger zijn !

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws