Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh dankbaar: ‘De afgelopen drie jaar waren hele mooie jaren voor mij’

Jahanbakhsh dankbaar: ‘De afgelopen drie jaar waren hele mooie jaren voor mij’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh beschouwde de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet als een definitief afscheid. Hoewel Feyenoord het contract van de 30-jarige aanvaller officieel heeft opgezegd, sluit de buitenspeler een langere samenwerking niet uit. Op dit moment zijn beide partijen nog met elkaar in gesprek.

”Ik heb een dubbel gevoel”, begint Jahanbakhsh tegenover ESPN. ”De afgelopen drie jaar waren hele mooie jaren voor mij. Ik had de mogelijkheid om voor deze club te spelen. Heel veel goede en mooie momenten meegemaakt. Officieel is het mijn afscheid, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren in de toekomst. Voor nu was het een speciale dag voor mij. We hebben de wedstrijd gewonnen. Het kan niet mooier.”

Tijdens zijn wissel kreeg hij een staande ovatie. ”Ongelooflijk mooi gevoel voor mij, dat ik iedere keer zulke mooie momenten kan meemaken. De supporters gaven mij kippenvel. De relatie met de supporters en alle mensen binnen de club blijft altijd speciaal voor mij. Het is mooi om zo’n gevoel te hebben.”

Waar denkt hij zelf dat zijn toekomst ligt? ”Het is moeilijk om te zeggen. Feyenoord is in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Ik zie mezelf qua mentaliteit en fysiek op het hoogste niveau voetballen. Voor nu ga ik lekker op vakantie. We hebben nog twee wedstrijden met het nationale elftal, daarna ga ik op vakantie. Daarna gaan we zien wat er gaat gebeuren in de toekomst.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws