Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman over interesse Chelsea: ‘Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden me wel heel graag’

Hartman over interesse Chelsea: ‘Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden me wel heel graag’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman stond op het punt om een megadeal te sluiten met Chelsea FC, maar door een zware knieblessure blijft de verdediger nog minstens een seizoen bij Feyenoord. De Engelsen hebben de afgelopen maanden herhaaldelijk contact gezocht met zowel de club als de speler om een transfer te bespreken.

“Ik denk dat ze me nu niet willen hebben, maar ze wilden me wel heel graag”, zegt Hartman bij Goedemorgen Eredivisie. “Het is eigenlijk in de winter al begonnen. Afgelopen winterstop hebben ze gesproken met Feyenoord, maar op dat moment wilde ik het niet. Ik was net doorgebroken en begon net alles te spelen. Het EK wat eraan kwam, dus er was geen sprake van een transfer. Vanuit Feyenoord was ook duidelijk: vanaf de zomer staan we er voor open, maar nu totaal niet.”

De Engelse grootmacht wilde in de zomer doorpakken. “De laatste maanden is de interesse weer teruggekomen. Ze wilden me heel graag hebben en ik stond er ook zeker voor open. Helaas is het anders gelopen. Tegelijkertijd: ik blijf lekker bij Feyenoord, dat vind ik ook prima. Ik denk dat de kans groot was geweest dat ik naar Chelsea zou zijn gegaan. Of ik nog iets gehoord heb van ze? Ja, ze hebben me veel sterkte gewenst en dat de interesse niet stopt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws