Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Toen ik hoorde wat het project en de plannen van Arne waren, vond ik het pas echt leuk”

”Toen ik hoorde wat het project en de plannen van Arne waren, vond ik het pas echt leuk”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Alireza Jahanbakhsh is inmiddels een publiekslieveling in De Kuip. Toch had het weinig gescheeld of de buitenspeler had bij PSV gespeeld, zo laat hij weten in de podcast Kein Geloel.

Arne Slot was een van de redenen om voor Feyenoord te kiezen.”Hij heeft mij een paar maanden voor ik hierheen kwam gebeld. Hij vertelde wat zijn plannen waren met Feyenoord. Hij gaf aan dat we in de top zouden gaan spelen en ik veel minuten kon maken”, zegt buitenspeler.

De Iraniër gaf niet direct zijn ja-woord. “Ik vond Feyenoord altijd leuk vanwege de supporters en het stadion, maar om eerlijk te zijn hadden ze geen goed jaar achter de rug. Toen ik hoorde wat het project en de plannen van Arne waren, vond ik het pas echt leuk.”

Uiteindelijk ging hij dus, ondanks de interesse uit Eindhoven, naar Feyenoord. “Veel mensen weten dit niet, maar ik was echt bezig met PSV. Ik was bijna naar PSV gegaan. Ik had gesprekken gehad, maar ze moesten eerst spelers verkopen om nieuwe te kunnen halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws