Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over Pusic: ‘Zou het Feyenoord enorm gunnen dat ze zo’n goede trainer weten te vinden’

Slot over Pusic: ‘Zou het Feyenoord enorm gunnen dat ze zo’n goede trainer weten te vinden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot trekt na morgen de deur in De Kuip achter zich dicht en inmiddels draait de geruchtenmolen over een opvolger op volle toeren. Een van de namen die veelvuldig de revue passeert is die van Marino Pusic.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel van zondag is Slot vol lof over zijn voormalig assistent. “Marino is een geweldige trainer en een geweldig mens”, stelt Slot die weet dat de omstandigheden niet makkelijk zijn vanwege de oorlog met Rusland. “Het is een ontzettend knappe prestatie.”

Zou Pusic een geschikte opvolger zijn? “Dat is best een gemene vraag”, reageert Slot. “Ik zou het hem enorm gunnen dat hij het zou worden en ik zou het Feyenoord enorm gunnen dat ze zo’n goede trainer weten te vinden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws