Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Je gaat toch geen tweede Slot vinden’

Krabbendam: ‘Je gaat toch geen tweede Slot vinden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot trekt morgen de deur in Rotterdam definitief achter zich dicht en daarmee start voor Feyenoord de zoektocht naar zijn opvolger. Bij FC Rijnmond worden de mogelijkheden besproken.

Krabbendam: “We vragen dan bij Feyenoord natuurlijk hoe zo’n proces gaat. Het antwoord dat je dan krijgt is dat Feyenoord zijn tijd gaat nemen om een goede opvolger te vinden. Dan maakt het niet uti hoe oud hij is en of hij 40 is of 55. Of hij Nederlander is of buitenlander. Volgens Te Kloese gaan ze voor de best mogelijke opvolger van Slot. Dat is het enige argument. De rest speelt geen rol en dat is niet binnen een week gevonden. Kijk hoelang Ajax erover doet om een trainer te vinden.”

Krabbendam gaat verder. “Het is gewoon heel lastig om goede trainers te vinden. Ik weet niet of ze dezelfde speelwijze gaan zoeken, want je gaat toch geen tweede Slot vinden. Je kan wel dezelfde ideeën hebben of principes hebben, maar een kopie daar geloof ik niet in.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws