Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik heb ook geen meetapparaatje voor in hun hoofd om de teleurstelling te kunnen meten’

‘Ik heb ook geen meetapparaatje voor in hun hoofd om de teleurstelling te kunnen meten’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida, Quinten Timber en Justin Bijlow zijn geselecteerd voor de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de laatste wedstrijd werd Slot gevraagd naar zijn mening over de voorlopige selectie van Ronald Koeman.

Calvin Stengs werd niet geselecteerd.”We hebben het er even over gehad, ook met Calvin. Ik vroeg hoe hij zich voelt. Op basis daarvan kom je tot een gesprek en stuur je bij waar je denkt dat dat nodig is, of je bevestigt het gevoel van de speler. Mats vind ik een ander geval, want dat heeft te maken met een blessure.”

De oefenmeester gaat vervolgens verder over Wieffer en Hartman. ”Ik denk dat het voor alle individuele gevallen een grote teleurstelling is om een EK te moeten missen. Ik heb ook geen meetapparaatje voor in hun hoofd om de teleurstelling te kunnen meten. Daar gaan alle mensen op hun eigen manier mee om. Ik vind het heel vervelend voor ze dat ze een zware blessure hebben, vooral Quilindschy. Dat is een enorme teleurstelling voor de speler en die voel je zelf ook omdat je een band met hen hebt opgebouwd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws