Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie

Hartman zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondagochtend zal Quilindschy Hartman te gast zijn in het praatprogramma Goedemorgen Eredivisie. Momenteel revalideert hij van een zware knieblessure, waardoor hij de tijd heeft om vooruit te kijken naar de laatste speelronde van de Eredivisie.

Naast Hartman zullen ook Fresia Cousiño Arias, Jordy Zuidam, Sjoerd Mossou en Hans Kraay junior aanschuiven. Naast het bespreken van de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior, zal de verdediger ook vertellen over zijn revalidatieproces en het feit dat hij het EK van komende zomer in Duitsland zal missen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws