Home Laatste Feyenoord Nieuws ”De naam van mijn nieuwe club zal geen verrassing zijn”

”De naam van mijn nieuwe club zal geen verrassing zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gijs Smal maakt komend seizoen transfervrij de overstap van FC Twente naar Feyenoord. De linksback reageert tegenover Tubantia over zijn vertrek bij de club waar hij vier seizoenen speelde.

“Wat ik het meest ga missen? Dat is toch wel mijn ontbijttafel met Robin, Lars, Michel, Michal, Sem en Ricky. Maar goed: bij mijn nieuwe club zijn weer andere ontbijttafels. Ik weet niet de specifieke datum wanneer alles naar buiten komt, maar de mensen zijn niet gek. De naam van mijn nieuwe club zal geen verrassing zijn.”

Zijn laatste wedstrijd in de Grolsch Veste was bijzonder. “Het is niet zo dat ik een traan liet, maar het deed me wel wat toen de supporters voor me begonnen te klappen. Een tijdje geleden werd ik een beetje uitgefloten en dat snapte ik ook nog. Maar de fans hebben me een waardig afscheid gegeven. En nu moet ik er mede voor zorgen dat ik die supporters zondag een waardig afscheid geef van het seizoen.”

Smal gaat verder. “Met z’n allen hebben we laten zien dat er in een paar jaar tijd heel veel mogelijk is. FC Twente is weer groeiende en ik denk dat er nog veel meer rek in zit. Als je het financiële verhaal zo snel mogelijk oplost en volledig schuldenvrij bent, dan kan deze club weer stappen gaan maken richting de traditionele top drie.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws