Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos over Sahin: ‘Dus out of the box durven denken en pakken maar’

De Mos over Sahin: ‘Dus out of the box durven denken en pakken maar’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Podcast De Eerste De Beste wordt besproken wie de nieuwe trainer van Feyenoord moet worden. Een van de namen die de laatste dagen veelvuldig valt is die van Nuri Sahin.

“Nu hoorde ik gister de naam Nuri Sahin vallen rondom Feyenoord, wat vind je daarvan?”, vraagt Van Velsum. “Dat is een jongen die het bij Antalyaspor goed gedaan heeft”, zegt Aad de Mos. “Fons Groenendijk heeft daar met hem gewerkt, die was ook lovend over hem. Dus hij zal het in zijn vingers hebben. Je moet allemaal een keer beginnen jongens, je moet een kans krijgen. Louis van Gaal is ook begonnen bij Ajax zonder al te veel ervaring. Hetzelfde geldt voor Co Adriaanse, Leo Beenhakker en ik zei de gek. Je moet wel een keer beginnen. Dus out of the box durven denken en pakken maar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws