Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest’

‘Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is volgend seizoen trainer van Liverpool en op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van zondag benoemde de oefenmeester het voor het eerst zelf.

”Ik kan bevestigen dat ik volgend seizoen trainer ben bij Liverpool.” Slot legt ook uit waarom de clubs nog wachten met de officiële aankondiging.

”Ik denk dat iedereen dat ook wel een beetje voelde, dat het afscheid van mij hier dat ik daar recht aan wil doen. Met alle mooie momenten en herinneringen die we hier gemaakt hebben, wil ik hier afsluiten met de spelersgroep en mijn gezin. Daarna moet de aandacht naar volgend seizoen uitgaan. Liverpool heeft ook nog een afscheid van een trainer die daar geweldig gepresteerd heeft. Dat is mede de reden waarom de officiële aankondiging nog niet is geweest.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws