Home Laatste Feyenoord Nieuws Afscheid van een publiekslieveling: Alireza Jahanbakhsh start in basis in laatste wedstrijd

Afscheid van een publiekslieveling: Alireza Jahanbakhsh start in basis in laatste wedstrijd

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Alireza Jahanbakhsh zal zondagmiddag starten in de basisopstelling van Feyenoord. De buitenspeler wordt beloond voor zijn toewijding en harde werk bij de club in de afgelopen jaren. Jahanbakhsh zal zijn laatste wedstrijd spelen in het shirt van Feyenoord tegen Excelsior en trainer Slot heeft besloten hem een mooi afscheid te gunnen door hem op te stellen tegen de Kralingers.

Het contract van Jahanbakhsh bij Feyenoord is recentelijk beëindigd, en de 30-jarige buitenspeler hoopt elders in Europa aan de slag te gaan.

De keuze om Jahanbakhsh in de basis te laten starten gaat ten koste van Yankuba Minteh, die plaats moet nemen op de reservebank. Ook Luka Ivanušec zal waarschijnlijk als wisselspeler beginnen. Igor Paixão lijkt daardoor een basisplaats te krijgen in de stadsderby.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws