Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Natuurlijk streelt het dat mijn naam genoemd wordt bij zo’n grote club’

‘Natuurlijk streelt het dat mijn naam genoemd wordt bij zo’n grote club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat zondag voor het laatst aan het roer bij Feyenoord. Met het vertrek van de succestrainer draait de geruchtenmolen op volle toeren en een van de namen die regelmatig de revue passeert is die van Marino Pusic. Tegenover De Telegraaf reageert hij nu voor het eerst.

“Laat ik allereerst zeggen dat het een fantastische stap is die Arne gaat maken. En die heeft hij ook dik verdiend, want hij heeft het geweldig gedaan bij Feyenoord”, reageert Pusic. “Natuurlijk streelt het dat mijn naam genoemd wordt bij zo’n grote club. Dat laat wel zien dat ik als assistent-trainer iets heb neergezet bij Feyenoord.”

“Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen. Mijn contract bij Shakhtar loopt nog twee jaar door en ondanks de zware omstandigheden heb ik het hier naar mijn zin. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen”, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert