Home Laatste Feyenoord Nieuws Leo Driessen tipt Feyenoord: ‘Of je moet juist niet voortborduren op Arne Slot’

Leo Driessen tipt Feyenoord: ‘Of je moet juist niet voortborduren op Arne Slot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat aankomende zondag voor het laatste aan het roer bij Feyenoord. Bij Voetbalpraat bespreekt men hoe het verder moet in Rotterdam. Leo Driessen heeft een opmerkelijke theorie.

“Of je moet juist niet voortborduren op Arne Slot. Ik bedoel dat echt serieus. Als je zo’n geweldige trainer hebt gehad als Arne Slot moe je dan willen voortborduren? Er gaan al een stuk of drie spelers weg. Dan kan je zo langzamerhand gaan kiezen voor een radicale ommekeer. Wel het goede behouden van de speelstijl, maar gewoon een nieuwe jonge trainer met een eigen visie, het zou kunnen.”

Driessen gaat verder. “Haast geen ervaring wil ook niet zeggen dat het niet goed kan gaan. Wanneer is er wel eens succesvol doorgeborduurd in de geschiedenis van het voetbal?”, waar Kees Kwakman en Mario Been geen antwoord op hebben. Je moet ook maar afwachten wie er voor handen is. Ik denk dat ze heel graag een soort van Slot willen. Een trainer die ongeveer op dezelfde manier de dingen aanpakt. Maar je moet maar afwachten wie wil en voor handen is. Hoeveel trainers in Nederland zijn beschikbaar, maar wil je weer op oude namen terugvallen”, aldus Kwakman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws