Home Laatste Feyenoord Nieuws Laatste persconferentie Slot in aanloop naar zondag

Laatste persconferentie Slot in aanloop naar zondag

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Op vrijdagmiddag om 14:30 uur wordt er traditioneel vooruitgekeken naar het komende competitieduel. Deze keer is het echter de laatste keer van dit seizoen, aangezien zondag de afsluiter tegen Excelsior op het programma staat. Het is tevens de laatste persconferentie van Arne Slot waarin hij vooruitblikt op een wedstrijd van Feyenoord.

Na de wedstrijden van dit weekend wordt verwacht dat de overgang van Slot naar Liverpool wereldkundig wordt gemaakt. Ook Liverpool speelt zondag nog en neemt afscheid van Jürgen Klopp. Net als Slot bij Feyenoord, verdient Klopp een volwaardig afscheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert