Home Laatste Feyenoord Nieuws Done Deal: Robin van Persie nieuwe trainer SC Heerenveen

Done Deal: Robin van Persie nieuwe trainer SC Heerenveen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Robin van Persie heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij sc Heerenveen en zal daar de rol van hoofdtrainer gaan vervullen. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de sociale media van de Friese club. Na zijn succesvolle carrière als voetballer bij clubs als Feyenoord, Arsenal FC, Manchester United en Fenerbahçe SK, heeft Van Persie nu gekozen voor een nieuwe uitdaging als trainer. Hij zal voor het eerst de leiding krijgen over een team op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Na zijn terugkeer naar Feyenoord in 2018 en het afsluiten van zijn spelerscarrière in 2019, werd Van Persie jeugdtrainer bij Feyenoord. Hij heeft verschillende teams binnen de jeugdopleiding getraind en was daarnaast ook actief als techniektrainer bij het eerste elftal. Afgelopen seizoen leidde hij Feyenoord Onder 18 naar de Youth League.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert