Home Laatste Feyenoord Nieuws De Vrij staat open voor terugkeer bij jeugdliefde

De Vrij staat open voor terugkeer bij jeugdliefde

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Gazzetta dello Sport staat Stefan de Vrij open voor een terugkeer bij Feyenoord. Vorige zomer werden Feyenoord en de verdediger al met elkaar in verband gebracht, maar tot een overstap kwam het niet. Nu zou de 32-jarige mandekker wél open staan om terug te keren op het oude nest.4

In Milaan heeft De Vrij nog een contract tot 2025 en dus zal Feyenoord wel een vergoeding moeten betalen. Volgens Italiaanse bronnen zou Feyenoord De Vrij ‘met open armen willen ontvangen’, maar officieel contact is er nog niet geweest.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws