Home Laatste Feyenoord Nieuws Ajacied baalt enorm van verliespartij tegen Feyenoord: ‘Ik denk dat dat ook de grootste dreun was van dit jaar’

Ajacied baalt enorm van verliespartij tegen Feyenoord: ‘Ik denk dat dat ook de grootste dreun was van dit jaar’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Branco van den Boomen kwam met grootse verwachtingen naar Ajax, maar het bleek een rampseizoen voor de Amsterdammers te worden. In gesprek met Voetbal International laat hij weten dat de verliespartij tegen Feyenoord misschien wel de grootste dreun was.

Tegen Feyenoord ging het helemaal mis. “Ja, bij Feyenoord wel ja, zeker. Daar hadden we gewoon helemaal niets te vertellen. Ik denk dat dat ook de grootste dreun was van dit jaar, voor de hele club. Als je ziet hoe Feyenoord ons onder druk zette en met wat voor intensiteit zij speelden, daar waren wij niet tegen opgewassen. Dat was wel zorgwekkend.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert