App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder kritisch: ‘Hij heeft mij nog niet kunnen bekoren’

Sneijder kritisch: ‘Hij heeft mij nog niet kunnen bekoren’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Veronica Offside wordt het spel van Ayase Ueda besproken en vraagt Wilfred Genee zich hardop af of Feyenoord een nieuwe spits moet halen.

“Nou, ik ben nooit echt fan geweest van Ueda”, zegt Sneijder. “Ik heb het ook nog niet kunnen ontdekken bij hem”, haakt Kieft in. “Nou begrijp ik heus wel dat Gimenez de eerste spits was en dat je dan weinig aan spelen toekomt om dat te ontwikkelen”, zegt Kieft.

“Maar ik vind ook wel dat Arne Slot erg vaak zegt dat Feyenoord als opvolger al een hele goede spits aan bord heeft. Hij heeft hem ook zelf gehaald natuurlijk”, zegt Kieft lachend. “Maar dan wil ik alleen wel weten waarom hij zo weinig heeft gespeeld.”

“Hij mist misschien gewoon wedstrijdritme”, vult Sneijder aan. “Dus het kan ook dat Slot het gevoel heeft dat als die jongen straks wat vaker gaat spelen en hij komt wat meer in een wedstrijdritme, dat hij dan een hele goed spits is. “Maar ik vind het allemaal gewoon nog net niet. Hij heeft mij nog niet kunnen bekoren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert