App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam stellig: ‘Geen echte topper waar ze 50 miljoen voor neerleggen’

Krabbendam stellig: ‘Geen echte topper waar ze 50 miljoen voor neerleggen’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Het einde van het seizoen is in zicht en met dat gegeven is het vrijwel zeker dat een aantal spelers gaan vertrekken, waaronder Santiago Gimenez. Martijn Krabbendam denkt dat de Mexicaan niet voor de hoofdprijs zal gaan, zo laat hij weten bij FC Rijnmond.

“Ik ben er wel zeker van dat Giménez gaat vertrekken, ja. Die moet ook gewoon weg”, vertelt Krabbendam. “Dat is het economische model voor Feyenoord en hij wil zelf ook weg. De vraag is alleen hoeveel Feyenoord nog voor hem krijgt. Geen idee, dat bepaalt de markt.”

“Er werd in zijn beste tijd gesproken over 50 miljoen, maar dat zal hij niet opleveren. Maar hij zal ook niet voor 10 miljoen gaan. Clubs kijken gewoon van: toen was hij heel goed, daarna wat minder. Daar zoeken ze een balans in en dan zien ze toch wel een beloftevolle spits die het in een betere competitie ook wel kan laten zien, maar geen echte topper waar ze 50 miljoen voor neerleggen”, aldus Krabbendam.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Ruud 15 mei 2024 - 18:28

Maar eigenlijk!! Van Bommel

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert