Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik denk dat ik een goed seizoen heb gehad”

“Ik denk dat ik een goed seizoen heb gehad”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het einde van het seizoen nadert en dus is het tijd om de balans op te maken. Calvin Stengs laat in gesprek met de NOS weten tevreden te zijn over dit seizoen, waarin hij met zeventien assists en acht doelpunten belangrijk was voor zijn ploeg.

“Het einde nadert, dus dat voel je wel een beetje. Vandaag hebben weer iets leuks gedaan en we padel gespeeld”, vertelt Stengs. Het seizoen stemt hem tevreden. “Ik denk dat ik een goed seizoen heb gehad en belangrijk ben geweest voor het team. In mijn creativiteit en het geven van assists. Zeker konden er nog dingen beter.”

Stengs beseft dat zijn goede spel dit seizoen vooral te wijten is aan Arne Slot. “In zijn geheelheid denk ik dat hij mij een betere voetballer heeft gemaakt en het spelletje meer heeft leren begrijpen. Vooral wat er gevraagd wordt in bepaalde situaties. Ik denk dat ik een slimmere en betere voetballer ben geworden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws