App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws FC Rijnmond: “Is Thijs Dallinga een optie om naar Rotterdam te halen?”

FC Rijnmond: “Is Thijs Dallinga een optie om naar Rotterdam te halen?”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij FC Rijnmond bespreken Dennis Kranenburg, Bart Nollen en Martijn Krabbendam een mogelijke transfer van Thijs Dallinga.

“Volgens mij is de marktwaarde van Thijs Dallinga iets van vijftien of achttien miljoen”, zegt Kranenburg. “Ze hebben volgens mij van de winter zelfs al een bod van twintig miljoen van volgens mij Brentford naast zich neergelegd. Daar zitten ze gewoon heel hoog in de boom, dus dat lijkt me geen optie.”

“Toch een gemiste kans heb ik af en toe het idee. Als ik die jongen dan gisteren ook weer bezig zie bij Toulouse”, reageert Nolles. “Mario Been zegt het altijd hé; die konden ze zo ophalen die Dallinga”, vult Krabbendam aan. “Dat hebben ze niet aangedurfd. Met Wieffer wel, maar als je er veertien maakt bij Toulouse en het jaar daarvoor heb je er ook al een zooi ingeschoten, dan zou je kunnen zeggen dat ze dat niet goed hebben gezien.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert