Home Laatste Feyenoord Nieuws Sipke Hulshoff legt taken bij Oranje per direct neer en lijkt klaar voor Liverpool

Sipke Hulshoff legt taken bij Oranje per direct neer en lijkt klaar voor Liverpool

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sipke Hulshoff legt per direct zijn taken neer als assistent trainer van het Nederlands elftal en hiermee wordt de weg volledig vrijgemaakt voor de overstap naar Liverpool. Ronald Koeman heeft Dwight Lodeweges aangesteld als assistent trainer.

“De 66-jarige Lodeweges, die een verbintenis heeft tot en met het Europees kampioenschap, vervangt Sipke Hulshoff die de KNVB heeft laten weten te stoppen als assistent-bondscoach”, zo laat de bond weten. “Lodeweges kent het klappen van de zweep bij Oranje. Toen Koeman in maart 2018 voor de eerste maal werd aangesteld als bondscoach was hij ook diens assistent. De in Canada geboren Lodeweges maakte tot en met EURO 2020/21 deel uit van de technische staf.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws