App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Advies voor van Persie: ‘Het belangrijkste is dat hij zich moet afvragen of hij echt een trainer wil worden’

Advies voor van Persie: ‘Het belangrijkste is dat hij zich moet afvragen of hij echt een trainer wil worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Robin van Persie krijgt bij Rondo van Ziggo Sport een advies over zijn carrière als trainer, die vermoedelijk bij SC Heerenveen zal beginnen.

Khalid Boulahrouz weet niet of het een succes gaat worden. “Vooraf is het altijd moeilijk zeggen of iemand de juiste trainer is voor een club. Feit is wel dat het voor hem een enorm avontuur is. Je moet een keer deze stap maken”, zegt de oud-voetballer. “Voor hem voelt dit het juiste moment en als die kans er dan ligt moet je er vol voor gaan. De financiële middelen zijn misschien niet optimaal, maar dat zijn wel dingen die je moet kunnen managen.”

Van Basten gaat verder. “Het belangrijkste is dat hij zich moet afvragen of hij echt een trainer wil worden. Ik was daar niet voor de volle honderd procent van overtuigd”, legt hij uit. “Je krijgt teleurstellingen en mooie momenten, maar je moet het leuk vinden en er energie van krijgen. Als dat zo is houd je het lang vol en wordt het wat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert