App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez kritisch: ‘Daarvan begreep ik echt he-le-maal niets’

Perez kritisch: ‘Daarvan begreep ik echt he-le-maal niets’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord mocht gisteren in de wedstrijd tegen NEC een vrije trap nemen. Waar je een schot op doel zou verwachten, werd door Stengs de bal naar David Hancko gespeeld. Perez begrijpt hier niets van, zo laat hij weten bij Dit Was Het Weekend.

“Ze hebben natuurlijk wel leuke combinatie, maar van één vrije trap begreep ik echt he-le-maal niets. Als ik daar achter de bal zou staan en ik moest een combinatie doen, dan zou ik echt kwaad worden. Als je een beetje trap hebt, dan denk je toch… En weet je wat ik niet begrijp: hij speelt hem op de linksbenige Hancko die rechts in de zestien staat. Ook nog te hard. Het kan alleen als je de bal kort tikt en dat Hancko dan met links komt.”

Perez ziet een andere oplossing. “Ivanusec zou dit best goed kunnen en hij stond naast de bal. Je zou toch woedend worden?! Ik dacht eerst dat het een rechtspoot zou zijn, zodat hij direct kan schieten. Maar Hancko? Dan is het helemaal dramatisch uitgevoerd. Ik erger me meer aan degene die beslist om hier een combinatie van te maken. Dat zijn de trainers. Dat je die vrije trap slecht uitvoert, dat kan gebeuren. Ivanusec had hem ook in de muur kunnen schieten”, besluide analist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert