App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Misschien was het een typische Stengs-goal’

‘Misschien was het een typische Stengs-goal’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Calvin Stengs was gisteren voor Feyenoord trefzeker in de gewonnen wedstrijd tegen NEC en na afloop reageerde de middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad.

“Tuurlijk, ze hebben de bekerfinale van ons verloren en speelden nog voor plek vijf volgens mij. Dus we konden wat verwachten. Ook met 10 man hebben ze het ons moeilijk gemaakt en wij hebben het ook wel matig gedaan in de tweede helft vind ik zelf. Veel te slordig en te weinig gecreëerd. Terwijl we in de eerste helft de overhand hadden. We kregen niet echt grote kansen, maar ik ben blij dat we met 3-2 hebben gewonnen.”

Zelf was hij ook trefzeker. “Misschien was het een typische Stengs-goal. Ik loerde er een beetje op, want ik zag Yankuba de overlap maken. Ik denk dat iedereen verwacht dat ik in de verre hoek zou schieten, omdat ik in de eerste helft de verre hoek koos. Nu ging die door z’n benen en ik ben blij dat ie erin ging”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert